Keputusan PRU 13 | Keputusan Pilihan Raya Umum ke 13

Keputusan PRU 13 | Keputusan Pilihan Raya Umum ke 13 | Keputusan Online - 5 Mei 2013 , itulah tarikh yang telah ditetapkan oleh SPR untuk hari pengundian PRU 13. Selepas mengundi pasti ramai pula yang menanti-nanti keputusan. Bagi yang ingin mengikuti perkembangan keputusan semasa PRU 13 bolehlah melalui laman yang disediakan SPR khas untuk PRU 13 yang disediakan di bawah.


SESUATU YANG MENARIK YANG PERLU TAHU

Air Asia Tawar Satu Penerbangan 51 Sen? Betul Ke?DISINI

Adakah anda sentiasa memburu WiFi percuma di mana-mana anda pergi?DISINI

**Seperti yang dipaparkan oleh 8share

2 Komentar untuk "Keputusan PRU 13 | Keputusan Pilihan Raya Umum ke 13 "

Salam Ukhwah! Salam penuh semangat
Dalam sibuk2 duk melepak di markas, menampal poster dan berhujah di warong kopi. Sedar tak sedar, baki hari berkempen tinggal beberapa hari aje lagi, dua, tiga hari lagi dah nak mengundi kita semua. Saya pilih mengundi! Hahaha.. Ragam PRU13 ni agak luar biasa, Keputusan PRU13 agak sukar untuk diramal. Memang orang kita suka sangat buat ramalan dan berteka teki benda-benda macam ni.. Siap buat research Koleksi Keputusan Pilihan Raya Umum Malaysia 1959 hingga 2008 lagi tu.. Semangat sungguh, macam-macam la Ragam PRU13 dapat kita lihat.. Yang penting, kita turun mengundi 5 Mei nanti. Lagi satu jangan la kita buat kecoh, kasi panas pulak hari mengundi nanti.. Selamat mengundi dari Hootoh Blog Demam PRU13

Terkini di SUKAN

Terkini Di INFO SEMASA

Terkini Di Santai

Lain-Lain Pilihan