Aku Ingin Menjadi Sesuatu Yang Bisa Dirindu

on Ahad, 18 September 2011

Hari minggu..apa nak buat.Plan hari ini tak ada.Yang boleh di buat layan anak-anak lepas tu layan blog..Facebook..FB sikit-sikit boleh la.Jadi tengah nak fikir nak ngomel apa pula dalam entri terkini..sambil dengar radio,terdengar pula lagu deolova ( betul ke tajuk ni,aku lagu baru ni tak berapa tahu sangat) kah kah..hentam je saja lah.

"Aku Ingin Menjadi Sesuatu Yang Bisa kau rindu.." uceh..siapa lak yang nak rindu-rindu aku ni.Sebenarnya nak adaptasi sikit dalam kontek blog.Ada tak yang rindu akan entri-entri aku..haha ( poyo terasa ).Konon-kononnya sehari tak update akan ada yang rindu-rinduan akan cerita merapu aku..sehari tak online akan ada yang rindu-rinduan akan blog aku..ada..ada..ada? Tak der kot..aku je yang perasan..imaginasi over sangat.

Tapi tak mustahilkan akan berlaku.Tapi entah bilalahkan..tapi kalau dapat macam tu kan seronok..kah kah( kembali berangan ).Cita-cita tak akan jadi kenyataan kalau kita tak berimpian..tapi jangan keterlaluan hingga sampai bermimpi di siang hari..ohhh ( sambung berangan balik ni..)
Ranking: 5

{ 12 ulasan... read them below or add one }

syafiqakarim berkata...

huuu..apa boleh buat..org kata kalau kita ingat org tu,org tu pun ingat kita.rindu?hihi

sambil layan dealova-once :)


18 September 2011 12:08 PTG
josrevalution berkata...

hehe..betul tu kiz..kengkadang terasa rndu pula bila tengok bloglist blok kiz belum update2 lagi..haha...sbb kan kiz slalu update sehari 3 ke 4 entry!..tu yg beza tu..


18 September 2011 12:18 PTG
Titisan Hujan berkata...

dah lama xdengar lgu tu
huhuh


18 September 2011 12:18 PTG
ArulchelseA berkata...

titian perjalanan...


18 September 2011 12:43 PTG
kotak bulat berkata...

ehhehe.. rindu tu xtau la.. kne try wat dulu..bru tau leh rindu ke tak..heheh


18 September 2011 12:45 PTG
nasyitahahmadzaini berkata...

cewah tajuk die....ahahaha~


18 September 2011 12:53 PTG
harrazdani berkata...

aku selalu rindukan entry terkini blog kizmyself..huhuhu


18 September 2011 2:24 PTG
Freaky berkata...

erghh aku pun x de orang nak rindu. haha lantak la


18 September 2011 2:49 PTG
Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

impian tu perlu kiz...akak doakan makin lama makin maju blog kiz ni ye


18 September 2011 3:38 PTG
afzalsukasuki berkata...

i mish u like crazy.emmuahh~ *gedik2


18 September 2011 4:45 PTG
kpah k-poh berkata...

hari-hari mari sini...


18 September 2011 4:57 PTG
PeRmAtA bIrU berkata...

rindu2... kalau lama tak blogging... mula2 buka blog tengok blog2 yang digemari dulu.. blog nih la antara blog yang akan selalu diterjah dulu... kira rindu la kan????hehhehehe


18 September 2011 5:34 PTG
Recommend On +1
 
© KizMySeLf Media Info Dan Santai All Rights Reserved